sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Laakso 4.5 ja KUVAPOMMI!

Heissan!:) Kisa selostukset alempana! ;)
http://www.youtube.com/watch?v=UsCY22bQaOw <------ radat
Milli<3 huomatkaa jalan asento ;) vielä voi parantaa muttamutta!

Ulpu 90cm luokassa <3
Eli olin siis eilen Millin ja Ulpukan kanssa kauden ensimmäisissä kilpailuissa ja kotiin tultiin hymy korvissa ja kahden väsyneen hevosen kera. Päivä oli _todella_ pitkä! Heräsimme siinä kuuden maissa ja lähdimme kotoata kohti helsinkiä seitsemän ja puolikahdeksan välissä. Kotona olimme vasta kahdeksalta illalla rättiväsyneinä. Kisat sujuivat todella hyvin meidän osalta.


Vähän levahti tuo nuttura....Pieni poni isolla areenalla *ylpeä*

MilssonNilsson<3

110cm uusinnassa ilman jalustinta.


uusinnan ensimmäinen, näkyy hyvin miten tiputti puomin.
Ensimmäisenä lähdin verryttelemään ulpukkaa 80cm luokkaan joka oli hirmu jännittynyt ja hirnui jatkuvasti Millille joka odotti trailerissa. Aluksi kävelin vain ja yritin saada ponia rentoutumaan ja keskittymään. Ulpukka alkoi hetken päästä jo keskittymään mun apuihin mutta oli todella löysä ja laiska. Aloitimme ottamalla hyppyjä pienen pystyn yli. Lähestymiset oli todella huonoja johtuen siitä että ulpukka oli niin pohkeentakana. Hyppäsimme sekä pystyä että oxeria molemmist suunnista ja Ulpukka meni kaikista yli. Radalla Ulpukka oli ihan toivoton se ei 3 ensimmäisellä esteellä ollut ollenkaan innoissaan taikka menossa mutta sitten tapahtui jotain 4 esteen jälkeen ja se syttyi iloon ja hyppäai todella hyvin. Rata ei ollut mikään hyvä mutta siisti ja puhdas. Saatiin myös clear round ruusuke ;)
Melkein oli varpaat suoraan eteenpäin...
 

90cm verkka oli aika samanlainen kuin 80cm mutta nyt Ulpukka oli paljon energisempi ja etäisyydetkin osuivat paikoilleen. Rata oli paljon parempi kuin 80cm vaikka 12vp kuulostaa pahalta niin olin todella ylpeä että päästiin ponin kanssa edes radasta läpi torstain rataharjoitusten jälkeen.

Ulpukan radan jälkeen vuorossa oli PITKÄ odottelu Millin luokan alkamiseen, hyppäsin lähtönumerolla 84/102 joten ehdin katsella kaikessa rauhassa muiden suorituksia. Kyseessä oli siis 100cm arv 2.0 eli aika ratsastusta. Milli oli verkassa ihan ok, aavistuksen löysä ja laiskan oloinen. Verryttelyssä tuli aika kiire koska kävelin niin kauan. Äkkiä otin sitten pari hyppyä ja radalle. Ajattelin ratsastaa aikaa mutta käyttäen järkeä. Pari kolautusta tuli koska en saanut hyppyjä nousemaan ja pohkeita läpi. Puhdas rata kuitenkin mentiin ja sijoituttiin viidennelle sijalle. Pakattiin Milli suorituksen jälkeen autoon ja lähdimme odottamaan seuraavan luokan alkua.

dyykkaa,dyykkaa

110cm luokka alkoi vasta puoliviiden maissa ja starttasin 60/80? Helsinki City run oli alkanut juuri ennen 100cm lopettua joten voin kertoa että niitä ihmisiä oli PALJON niitä tuli ja tuli ja tuli ne eivät vain loppuneet. Milli oli verkassa todella pörheänä kun ihmiset juoksivat verrytelyn ohi kirkkaan vihreissä paidoissaan. Verryttely meni kuitenki hyvin ja hpksasin miten saan Millin hypyt nousemaan niin että ne eivät jää niin mataliksi. Rata oli suht helppo ja esteitä oli vain 12kpl. Perusrata oli todella hyvä, äidin mielestä paras rata minkä ikinä olen ratsastanut. Uusinnassa pistin taas pohkeet kiinni ja annoin palaa. Ensimmäinen este kuitenkin tippui (en tiennyt sitä silloin) mutta jatkoin ratsastamalla ja Milli kääntyi ihan mega hyvin! Jossain vaiheessa multa irtosi jalustinkin. Mikäs sielä isolla 110cn radalla ilman jlustinta mennä:D hyppäsin 3-4 estettä ilam toista jalustinta ja sitten sain sen jalkaani takaisin. Olin todella iloinen radan jälkeen Milli pelasteli minua kun toin sitä ihan huonoihin paikkoihin ja oli muutenkin ihan super hyvä! Sijoituimme luokassa 11 :)

Kotiin tultiin siis taas kokeneempina ja 3ruusukkeen kera!:) tästä jatketaan ensiviikonloppuna tas Laaksolla Juniori cupin ensimmäinen osakilpailu. Tarkoitus olisi myös hypätä ensimmäinen 120cm rata! Tänään lähden Ronjan ja äidin kanssa pitkälle kävely reissulle jotta hevoset eivät jäykisty ihan kokonaan.


9 kommenttia:

 1. Uu kiva postaus<3tuuksä ens lauantain laaksolle Ulpul siihe pony eventii?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thäänks;)<3 jooo, tuun hyppää 80cm ja 90cm Lauantaina ja sit sunnuntaina Millillä 115cm&120cm:)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. Hups kommentoin vahingos äitin tunnuksil :D noh mut siis kiva nähää siel mä tuun kans Nipsul 80cm & 90cm :)!

  VastaaPoista
 3. jeejee hyvä te :)!

  VastaaPoista
 4. Sponsorin terveiset: ilo seurata koko talven paljon työtä tehneen ratsukon suorituksia. Kova työ palkitaan, ja ensimmäistä kertaa ilolla seuraamme kun Millillä on selkeästi oma ratsastaja, jonka kanssa homma toimii. Jatkakaa samaan malliin, hevoset ei lopu kesken kun nöyränä työtä tekee ja ottaa oppia vastaan, valmentajat ainakin on alan huippua. Maailman parhaimmatkin ratsastavat sponssihevosilla ;)
  Mari ja Arto

  VastaaPoista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.