lauantai 13. huhtikuuta 2013

Puskailua :)

Moikka! :)

Mulla on kohta 130lukijaa (OMG!) ihan huikeeta ajatella että niin montaa ihmistä kiinnostaa lukea meidän menoja! Mutta kuitenkin täällä ei ole kovin aktiivisia kommentoija..? On tylsää kirjoittaa melkein päivittäin kun ei tule kommentteja postauksiin, ei mitään pitkiä runoja tarvitse säveltää mutta jotain kuitenkin olisi mukava saada "kiva postaus!" se on ihan todella ihana kommentti, minulle se riittää! Usein kuitenkin kommentteja satelee joka suunnasta mutta välillä (lähiaikoina) niitä ei ole juurikaan tullut. Myös kaiken näköinen rakentava palaute on aina mukava saada, en nimittäin osaa blogia tehdä paremmaksi ellette kerro mitä pitää parantaa. Mutta kiitän kaikkia jotka jaksavat lukea blogia ja kaikkein eniten siitä että minun blogissa ei ole kertaakaan (?) kirjoitettu mitään minun mieltäni pahoittavaa! Toivottavasti ymmärsitte mitä tarkoitan, aktiivisuutta!


Näin irvistetään kameralle!
 
Ulpukkalla on ollut nyt pari vapaapäivää koska olen ollut laiska enkä jaksanut kävellä maneesille. Ostin eilen K-maataloudesta Ulpukalle uudet takasuojat koska sen entiset menivät rikki ja meidän "vara-suojat" eivät olleet sopivat joten se on joutunut käyttämään pinteleitä takajalkoissa.


Eskadronin takasuojat! 33,50€


Niin kaunis<3

Millin kanssa kuitenkin ollaan puskailtu. Eilen olin melkein 7km lenkillä missä laukkasimme ja kävelimme enimmäkseen. Aloitin kävelemällä pitkin ohjin, jonkin ajan päästä otin ohjat käteen ja työstin pohkeen avulla Millin pyreäksi vaikka se aluksi vastusteli kiemurtelemalla pohkeiden välissä. Ratsastin "sulkutaivutusta" tietä pitkin eli Milli oli banaani asennossa ja joutui liikkumaan väistävin askelin tietä pitki. Tein tätä molempiin suntiin ja sitten tein vähän avoja. Millin alkaessa rentoutumaan enemmän kädelle otin ravia. Ravasin pari ylämäkeä ja pari suoraa. Laukkasin meno matkalla aika vähän. Takaisin tullessamme laukkasin melkein 1km putkeen (käyntiin siirtyminen alamäissä). Tahdoin kuitenkin pitää Millin vielä pyöreänä koska pelkäsin että se lähtisi käsistä jos antaisin sen nostaa pään pystyyn ja istuisin kevyessä istunnassa. Lopuksi annoin sen kuitenkin mennä omaa vauhtia, tahti yllätyksellisesti ei kuitenkaan muuttunut miksikään, Millin korvat sojottivat eteenpäin ja kavioiden kopse kuuluui pehmeästä hiekkatiestä, ihanaa! Lopuksi ratsastin pitkiä suoria rauhallisessa ja pyöreässä kevyessäravissa. Sitten kävelin kotiin. Milli oli kaiken kaikkiaan ihan super hyvän tuntuinen. Tänään on aika sateinen päivä joten lähden Tonjan kanssa maneesille, seuraava postaus tulossa heti huomenna.
Puskaponi valmiina lähtöön!

14 kommenttia:

 1. ihania heppoja sulla ja oot tosi kaunis ittekkin:)

  VastaaPoista
 2. olit se sit sinä kun ajoin sua illalla skootterilla vastaan :D !

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva postaus!;) ja kiva ku on ees jotai kuvii (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepp! :) Milli ei oo kovin innostunut kuvailuista xD

   Poista
 4. Kiva postaus ja tuli vaan mieleen että kumpaa kieltä käytät enemmän Suomea vai Ruotsia ja kummasta tykkäät enemmän? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän varmaan Suomea enemmän, kotona tulee perheen kesken puhuttua ruotsia ja koulussa (ruotsin kielinen) puhun ruotsia. Pidän enemmän varmaan ruotisn kielestä, se on jotenkin paljon helpompaa.

   Poista
 5. Jos mä oikein ymmärsin nii noi hepat ei oo sun omia? Ja aiotteks ostaa sulle jossai vaihees oman? :) oon muute nähny sut tuomarinkyläs kisois vissii ulpukalla (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, eivät ole omia kummatkaan. No niin kauan kun on mahdollisuus toisten hevosilla ratsastaa ja he itse tarjoutuvat antamaan hevosensa hyvillä "diileillä" niin pidämme siitä kiinni, aika ratkaisee ostetaanko oma hevonen. Meillä ei olla sitä keskustelua edes KOSKAAN käyty, aina mä laina poneilla nimittäin olen ratsastanut. aijjaa! Kiva :D

   Poista
 6. Kiva postaus!
  Tuui, Milli on nättimys <333

  VastaaPoista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.