keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

treenailua.

Mooooi :)

Sunnuntaina oli Johkun estekurssi joka meni ihan OK, Ulpukka oli todella hyvä ja pelasteli kuskia jatkuvasti. Milli oli taas aavistuksen vaikeampi sattuneista syistä mutta sekin meni syihin katsottuna ihan hyvin. Milli rokotettiin ja raspattiin Maanantaina ja nyt olemme valmiina kisakauteen, here we come! Milli oli siis vapaalla maanantai,tiistai ja tänään on keskiviikko joten lähden maastoilemaan jotta se ei hikoile piikityksen jälkeen.
Pinooo<3 kesäTÄNNEnyt!


Maanantaina menin Ulpukan kanssa pellolla, tarkoituksena oli mennä vain rentona ja saada vain lihakset liikkeelle. Poni päätti heti alussa pistämään tämän "pukki,kiitolaukka,pukki"- meiningin pystyyn joten sitten laitoin sen töihin. ratsastin noin kolmevarttia ja lopuksi poni oli laukassa ihan super hieno! Tunsin kuinka takajalt olivat alla ja poni kulki hyvin ylämäkeen Jess! :) Lpetin siihen että poni kulki hyvin. Tiistaina taas oli tarkoitus tehdä jumppa-tyyppisiä este/puomi harjoituksia mutta Ulpukka otti niin paljon kierroksia niistä että sain unohtaa ne. Sen sijaan tein paljon 3-5esteen rataa ristikoilla ja kavaleteilla. Lopuksi otimme parit isommat hypyt okserin yli.Ulpukka hyppäsi taas moitteetta ja pelasti minut vaikka toin sen ihan SUPER huonosti välillä! Este perustui kahdesta kavaletista jotka olivat päällekkäin eli kun yksi kavaletti on 60cm niin mitä se tekee sitten kaksi päällekkäin saatte itse pähkäillä ;) hihi super poni! Tässä ollaan äitin kanssa suunniteltu Ulpukan kisoja, todennäköiseltä näyttää että aloitamme 100cm luokat ponicupin ensimmäisessä osakilpailussa! Poni tuntuu itsevarmalta ja moottoria ei puutu, varsinkaan esteiden kasvaessa ponista puuttuu välillä jopa jarrut!

Hihiii<3 Ekat yhteiset kisat! Lievästi sanottuna poni oli innoissaan! Napsu rakas!<3 (huom. oon tossa jotain 10v! xDD)
Mutta tää oli tällainen pikainen postaus ja mulla on lopuksi vielä nopea asia; JOS JOKU TIETÄÄ HYVÄN KAPPALEEN EPÄONNISTUMISVIDEOON TAI MUUTEVAIN HYVÄN KAPPALEEN MIHIN VOISI TEHDÄ VIDEON NIIN KERTOKAA IHMEESSÄ! tack :)

6 kommenttia:

  1. hihih ihana toi kuva napsusta ja hyvin oot silti mukana tossa hypyssä ! :)

    VastaaPoista
  2. Olly Murs- troublemaker ? :D siis siihen musaks..

    VastaaPoista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.