tiistai 20. marraskuuta 2012

radalla hyviä pätkiä....

Heissuliveis pitkästä aikaa! Talvi tulla tuupertaa vauhdilla! Pipot ja hanskat on kaapeista vedetty esiin ja paksummat loimetkin on hevosille päälle laitettu. Meillä on jo kenttäkin ollut jäässä klo 16. jälkeen kun alkaa miinuksen puolelle sää menemään.Tulisi edes lunta eikä niin että on kuraista ja liukasta joka puolella.Uusia lukijoitakin on tullut 2kpl ja heille lukijakuvat tulevat ihan postauksen loppupäässä.

 Kentällä ratsastaminen alkaa pikkuhiljaa jäämään pois, yritän ratsastaa siinä nyt niin kauan kun mahdollista koska kohta alkaa ramppaaminen maneesiin 2x päivässä! Sillä Milli muutta nyt tulevana torstaina meille kotiin! Jeeee, niin ihanaa saada se tänne kotiin asustelemaan! :-))

kukkuuu<33 rakas Napsuliini<3 I'm going to miss u my lovely little friend<3
Mutta siis asiaan, miksi tänään tulee postaus! Ulpukka on startannut elämänsä ensimmäisen kouluradan! Jee :-) Kyseessä ei ollut kilpailu vain rataharjoitus. Prosentit eivät ihan olleet sitä luokkaa mihin olisimme pystyneet mutta aina ei voi voittaa (tai tässä tilanteessa voittaa tavoitteitaan). Verryttelyssä Ulpukka meni todella kivasti aavistuksen  tyhjänä suusta mutta se oli erittäin herkkä. SE myös kostautui minulle kun aloitin laukkaamisen sillä sitten poni rupesi heittelemään takapäätä eikä laukkaamisesta tullut mitään.

Radalle pääsi verryttelemään ryhmässä n.20minuuttia ennen luokan alkua jonka jälkeen jouduimme kävelemään ulkona n.15min ennen radalle pääsyä. Radalla näytin ponille valkoiset aidat joiden yli se yritti hypätä joten ulkopohje sai tehdä tehtävänsä kunnolla :-))

Rata oli He:C1. Alku tervehdys oli ihan todella hyvä poni tuli sisään tahdikkaasti ja pysähtyi suoraan (mitä ei yleensä tee) rata jatkui ihan hyvin ja sujuvasti. Laukassa rikkoi ensin keskiympyrällä raviin kun en saanut pidettyä ihan tarpeeksi hyvin pohkeen edessä. Kun tuli laukassa kokorataleikkaa sekä vasemmassa että oikeassa laukassa niin poni rikkoi about. 10m ennen siirtymistä jo raville. Loppu pysähdys oli myös ihan OK. Paitsi että en ihan keskittynyt siinä kunnolla joten se pysähtyi takapuoli vinottain vasemmalle.... upss..:D

lukijakuva 87

lukijakuva 88


2 kommenttia:

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.