keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Kisat!:)

Taas uutta päivitystä blogiin. Olen luonut uuden bloin joka on enemmän "life-style" tyylinen ja mitä tulen päivittämään useammin kuin tätä bloia. Postaukset eivät ole pitkiä, mutta videoita ja kuvia tulee olemaan aika paljon. Eli käykää siis bongaamassa blogi osoitteessa; http://lovestory-99.blogspot.fi/ . Olin myös viikonloppuna kilpailuissa Laakspohjan kartanolla. Hyppäsin Ulpukalla 80cm ja Milillä 100cm&110cm. Kilpailut menivät todella kivasti 1sijoitus ja 1 voitto.

Ensin oli vuorossa Ulpukka ja 80cm. Verkka oli aivan järkyttävä! Surkeita lähestymisiä ja huonoja hyppyjä. Rata alkoi ihan hyvin Ulpukka jaksoi kantaa itseään ja pystyin kokoamaan laukkaa ennen estettä ja katsoa etäisyyden. 6 este oli valitettavasti vähän liian vaikea minun blondilleaivokapasiteetille joten ohjasin ponin johdetta päin, Ulpukka hyppäsi. Minä vedin jalalla esteen alas ja tipuin päin seinää. Ulpukka sen sijaan jatkoi iloisesti hyppäämistä ilman ratsastajaa. Hyppäsin vielä radan jälkeen yhden oxerin jottei ponille jäänyt mitään traumoija blondin esteratsastus taidoista.....Millin kanssa hyppäsin ensin 100cm. Verkassa se oli TODELLA jännittynyt pomppi ja juoksi apujen alta pois. Kerran se pääsi yllättämään minut hyppäsi täysillä pystyyn ja pukitti perään, tipuin siis jo toisen kerran... KAKKUA! No rata meni puhtaasti. Ja uusinnassa tuli valitettavat 4vp. Sijoituin kuitenkin itse luokassa 3 sijalle eli nopein 4vp ja seuraestemestaruus KULTAA! :D woopwoop!

Vuorossa oli vielä 110cm. Verkka oli ihan ok, muutamat hypyt ja radalle. Aloitin ihan hyvin ja mentiin puhtaasti 3 esteelle asti. Siihen tuli vähän liian löysänä ja  tiputti. Loppu rata jatkui ihan puhtaasti. Rata oli kokonaisuudessaan paljon parempi kuin 100cm. Lähdettin kotiin ja hoidin hevoset.

Eilen kävin "laukkaamassa" millin jonka jälkeen se hierottiin. Eli siis laukkasin melkein 40min putkeen alku verkkojen jälkeen kun poni oli vähän kuumana.

lukijakuva 82.

lukijakuva83

lukijakuva 84

2 kommenttia:

  1. en oo ihan perillä, et miks noitten joittenkin kuvien alla lukee lukijakuva ja sit joku numero ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitan jokaiselle uudelle lukijalle "oman" kuvan kunnes 100 lukijaa on täynnä (jos siis 100lukijaa tulee) mutta toivottavasti ymmärsit mitä tarkoitin :-) Olen vähän huono selittämään....

      Poista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.