sunnuntai 23. syyskuuta 2012

kyyneileitä ja auringonpaistetta

Iiks pahoittelen syävsti kirjoitus taukoa! Menoja ja koulua on ollut vaan niin kamalasti!

Lukijat ovat lisääntyneet taas hurjasti! Lukijakuvia pistän tuonne ihan alas ;)
Kisat ovat vähentyneet ja tällä näkemällä niitä on jäljellä ennän yksi tai kaksi(?)
Mulla on siis nytten vähän huonoja uutisia.

Ajattelin myös että voisin tehdä kysymyspostauksen jos kysymyksiä tulee yli 10 :)
Teen kysymyksille oman palstan niin sinne niitä voi laitella :) Kun 80 lukijaa on täynnä rupean vastaamaan niihin jos niitä on siis yli 10 :)

Huonot uutiset ovat se mitä en todeksi ensin halunnut uskoa mutta kaipa siihen täytyy tottua että rakasnapsuni on lähtenyt ja meidän yhteistyö on päättynyt :'( Sitä vesseliä tulee niiiiiin ikävä!
Napsu on nytten ensiksi siis koeajalle ihan super ihanassa paikassa ja jos ei sitten sovi sinne niin lähtee omistajalleen takaisin. Napsu itseasiassa oli jo jokin aika sitten siellä jo kerran koeajalla, mutta tuli minulle takaisin jotta saisin vielä viimeiset kilpailut sillä startata.


Käytiin Napsun kanssa "jäähyväiskilpailuissa" Laaksolla etelä-Suomen ponien aluemestaruuksissa, luokka oli 100cm. Napsu oli verkassa yllättävän reipas ja hyvä ratsastaa. Radalle mentäessä se sitten hiipui siitä tuli löysä ja hidas pohkeelle. Minua aikaisemmin pikkuponeja kieltelivät pihalle ja tiputtelivat puomeja. Hiukkasen jännitti! Rata alkoi ja luulin että kuolen minua jännitti NIIIN paljon! Jännityksestä johtuen jätin poni aika vaikealle esteelle ihan yksin ja rupesin puskemaan ja se kielsi. Este oli iso sininen lankku okseri johon aurinko häikäisi inhottavasti. Tulin esteen uudestaan ja se oli jo hyppäämässä kun löin sitä pohkeen taakse raipalla ja olimme siellä okserin seassa sitten kun poni teki jonkun ihme hypyn. Poni kuitenkin oli jo hypännyt esteen päälle ja puomit lensivät joten se laskettiin vain pudotuksena ja loppurata menikin ihan puhtaasti. Kiitin ponia enkä voinut sille vihoitella koska itse mokasin ja virheistä oppii. Pääasia ettei tullut hylkyä! :)


Hyppäsi myös Millin kanssa etelä-suomen tyyli-ja juniori-mestaruudesta. Tyyli luokassa esteet olivat 100cm. Menimme puhtaan radan. En sijoittunut koska minulla oli todella huono rytmi radalla ja askeleet eivät osuneet ja lähestymiset epäonnistuivat. Sain 63½ pistettä.


Juniorimestaruudessa hyppäsin luokan lopppupäässä ja siihen mennessä oli vain 2 nollaa. Eli pronssimitalli oli varma jos olisin saanut 0vp. Rata oli edellistä selkeästi parempi ja harmillinen pudotus tuli kahden askeleen sarjassa kun milli tuli isolla hypyllä sisään enkä ehtinyt sitten ottaa puolipidätettä. Joten kun puomi oli tippunut aloin ratsastamaan aikaa. Niin nopeasti menin kuin vain pystyin. Aika ei valitettavasti riittänyt koska olin alussa ratsastanut niin pitkiä teitä.

Oltiin myös Ypäjällä tänään (23.9) hyppäämässä joukkue hallimestaruus. Herätys oli jo 04:30 (äääkkssss). Lähdimme aamulla joskus 5-5;30 välissä ajamaan kohti ypäjää Milli traikussa. Perillä menin heti kävelemään radan ja sitten verryttelemään. Verkassa Milli hyppäsi super hienoa hyppjä! huh ne olivat niin isoja ja pyöreitä. Radalle mentäessä minua jännitti taas jotenkin ihan kamalasti. Rata alkoi hyvin mutta 3 esteelle kurvasin lyhyen tien niinkuin valmentajan kanssa oli sovittu mutta en muistanut ratsastaa laukkaa joten Milli pääsi pitkäksi kaarteessa ja tuli harmillinen tiputus. Loppu rata oli super hyvä! Askeleet osuivat ja yhdelle 6 askeleen linjalle sain jotenkin hassusti mahtumaan jopa 7 askelta !?!?! :D Olin niin tyytyväinen joukkueen muut jäsenet menivät myös hyvin saimme lopputuloksissa 12vp ja olimme 10/14 :)lukijakuva 66

lukijakuva 67

lukijakuva 68

lukijakuva 69

lukijakuva 70

lukijakuva 71

lukijakuva 72

lukijakuva 73

lukijakuva 74

lukijakuva 75

 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.