perjantai 31. elokuuta 2012

kuullumisia:)

KIITOS ERICA UUDESTA BANNERISTA <3


Mulla oli tänään aikaa joten ajattelin päivitellä blogia nyt sitten :)
 Lukijakuviakin laittelen tulemaan 2 uuden lukijan kunniaksi!:)
 
lukijakuva 64

lukijakuva 65
 
 
 
Ratsastin eilen Milli (30.8) ja se oli ihan superhyvä! Aluksi otin vain ohjat tuntumalle ja keventelin sillä jokusen aikaa. Otin laukkaa myös molempiin suuntiin. Kevyessä-ravissa sain sen vähän jopa osittain nojaamaan kuolaimeille mitä se ei aikaisemmin ole tehnyt. Oikeasti ei varmaan ihmiset yritä tahalteen ratsastaa hevosia kuolaimen alle jne. mutta Milli on vähän erikoinen tapus kun se on muutenkin niin herkkä suustaan ja sitä väkisin ollaan ratsastettu pääalhaalla. Minulla on mennyt reilusti yli 5kk edes saamaan hevosen luottamus ratsastajankäteen kun joka kerta kun otin ohjat käteen kunnolla se nykäisi päänylös ja katsoi minua yläkautta silmiin.
she make you a better person<3


Tein ns. "neliötä" joka vahvistaa hevosen takaosaa ja tuo kuuliaisuutta hevoselle.
Alussa tein sitä vain käynnissä koska se oli aika vaikeata kun hevonen oli sitä mieltä että se sai livistää pohkeeni välistä pois hetikun en vahtinut sitä. Laukassa se toimi suurinpiirtein yhtä hyvin kuin käynnissä se totteli pohjetta ja heti kun itse en ollut valppaanu niin menetin hevosen ja se jäi pohkeen taakse. Ravissa se oli sekä minulle että Millille vaikeata sillä en oikein pystynyt istumaan harj.ravissa ja nostin kädet ylös ja silloinhan myös millin pää nousi ylös. Melkein 1½H treenaisin sitä kaikissa kolmessa askellajisssa kunnes lopussa se oli niiin hieno! Tänään vain kävelin ja laukkailin  kevyesti kentällä ilman satulaa.
 
 
hei me ollaan pissiksii teinisiskoksii eiku...? :)
Napsulla olin tiistaina pellolla laukkailemassa se oli ihanaa vain laukata loivaa ylämäkeä ylös ilman mitään huolia miltä se näyttää. Olen muuten yrittänyt ratsastaa ponia tarkasti pohkeen ympäri ja saada takajalat nopeiksi ja ravin pysyvän terävänä. Napsulla tein pellolla myös muutaman ravilisäyksen  ja laukanavaihdon kun tilaa oli niin paljon.  Jasmin oli mukana kuvaamassa niin sain kuviakin peltotreenistä. Muuten poni on ollut tasaisesti ihan hyvä kokoajan.
 
ihanakaveriiii<3
 
Ulpukkakin on ollut ihan OK. Odotan edelleen että poni saisi kengät jalkoihin mutta se on niin vaikea kengittää että viimeksi kun  se piti kengittää se hyppäsi tallissa pystyyn. Muuten olen mennut sillä vain ilman satulaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.