lauantai 3. maaliskuuta 2012

miniponit hommissa :D

Eli meillä oli kisakauden avaus tänään Laakspohjan kartanossa,
LoR:in seuraestekisat. Luokka oli 90cm.


Andy
Ensin kävelin radan, Andy oli mua koutsaamassa ;) (Andy on koira...... xD)
Rata oli ihan helppon oloinen vaikka siinäkin omat mutkansa oli. Kun rata oli kävelty menin äidin lua, se talutteli Napsua kentällä. Kiristin satulavyötä ja laittelin jalustimia järjestykseen. Just kun mun piti nousta selkään niin oon kävelemässä Napsua kohti ja liukastun (kentän laita oli ihan peilijäässä) no makaan siinä sitten naureskellen (muut kyllä vähän katteli). Pääsin selkään ja sitten vain "pikkumaneesiin" verkkaamaan. Napsu oli todella jännittynyt, mä olin kanssa jännittynyt. Ravailin ja laukkailin ja hyppäsin n. 70cm korkeaa pystyä kaks kertaa, tuli ihan OK, vähän pohkeentakana muuten ihan jees. Sitten oxeri n.85cm kerran ja juuri ennen radalle lähtöä oxeri viellä kerran korkeus oli varmaan 90cm?

Aloitin radan reippaassa temossa, poni oli vähän pohkeentakana, ja meinasi stopata 1 esteelle, mutta hyppäsi sitten paikaltaan kun siinä sitä raipalla patistin yli! Molemmat jalustimet irtosivat, ja hypättiin 2 ja 3 ilman jalustimia sain sitten ennen nelos sarjaa jalustimet jalkaan. Napsu epäröi jo ennen estettä ja päästin sen vähän pitkäksi ja korjasin eteen raipan avulla (-.-) no, se sitten kielsi, oma vikahan se oli mutta kuitenkin! No uus yritys ja yli, skarppasin heti kiellon jälkeen ja jätin raipan käytön pois kokonaan. Loppu rata menikin ihan suht hyvin. Olin todella tyytyväinen Napsuun, koska se teki parhaansa ite vaan mokailin kun taisi olla kisarutiini kateissa (?) Kisojen jälkeen hoidin Napsun huolellisesti pois ja menin ratsastamaan yhtä Pino ponia.
Pino
Brobyyssä 2011
 70cm:)
 PONI ON MYYNNISSÄ!
En nytten ainakaan 4 kuukauteen ole istunut sen kyydissä tai edes käynyt moikkaamassa sitä.  Kun menin karsinalle sain heti ihanan ja lämpimän hörähdyksen. Se oli niin iloinen! harjasin sen kunnolla ja satuloin sen. Menin maneesiin, kävelin ja verryttelin ihan normaalisti, kevyttäravia ja laukkaa kevyessä situnnassa vähän siirtymisiä ja temponlisäyksiä. Pino oli tosi kivan tuntuinen! Hyppäsin sen kanssa myös. Vasemmasta että oikeasta kierroksesta yhtä n. 30cm ristikkoa pino ei oikeastaan edes hypännyt vaan laukkasi yli. Laitoin esteen pystyksi n.50cm ja se hyppäsi tosi kivasti! Se oli niin iloinen päästessään hyppäämään, se imi esteellä todella hyvin! Normaalisti se ei nimittäin ennen estettä kihdytä mutta nyt se oli niin innoisaan että se vain lähti :D haha, Pinokin meni tosi mukavasti ja pehmeästi. Täytyy tulla useamminkin ratsastamaan kun se on NIIIN kiva poni!Pino<3

4 kommenttia:

 1. mul on kuvii sust ja napsusta laakspohjalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tosi siistii! Haluux lähettää mul vaik facen kaut? tai nii?

   Poista
 2. joo voin laittaa faceen :) laitanks sillai et näkyy kaikille vai laitanks sillai et vaa sä näät ne?

  VastaaPoista
 3. Heippa.
  Vähän tällainen akward kysymys, mutta tiedätkö Orchid's Jamal nimistä ponia? :) Olis hauska kuulla kuulumisia ja nähdä kuvia, kaverini lähinnä ponia ikävöi (entinen hoitaja).

  Hienoja heppoja nämä sinun ratsut! :) Tsemppiä kisoihin.

  VastaaPoista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.