perjantai 2. maaliskuuta 2012

Kista,kisat,kisat jee!

Upeeta 2 uutta lukijaa ja ei unohdeta lukijakuvaakaan tässä teille!
Lukijakuva nmr. 13
lukijakuva nmr.14


Keskiviikko: Napsulla ja Barbilla oli vapaa. Mutta kävelyä Napsun aknssa ja kunnon harjaus kumisuolla, ja Barbilla sama.

Torstai:Käytiin maneesissa ratsastamsaa ja Napsu meni aika kivasti. Äiti piti mulle tuntia ja Napsu meni osittain ihan kivasti ja kunnolla pohkeen edessä. Tehtiin alussa vaan perus verkka. Sitten vähän kolmikaarista kiemurauraa. Eniten mulla oli ongelmia tahdin säilyttämisessa taivutksen jälkeen, ja sitten Napsu pääsi aina oikasemaan vasemmanpohkeen alta eikä käyty ollenkaan uralla (tytyy treenata!). Sitten tehtiin sellasta "neliötä" että mentiin "voltilla" mutta ratsastettiin ihan suoraan kohti seinää aina ja väistätettiin sisäänpäin niin että voltti vähitellen pieneni ja pieneni, huhu se oli aika rankkaa ja vaikeata! Tehtiin sitä sitten ravissa ja laukassa meni ihan kivasti loppua kohden ja ollaan katottu nytten koulukisoja ja kun Lor:illa on koulukisat niin mentäisiin Helppo B? ite olisin mennyt He:C mutta se oli avoin "ratsastusuransa aloitteleville ratsukoille".... Joten en kuullemma saa startata siinä luokassa........? Joo, ja Lauantaina kauden ekat kisat JEEEE!!!! Ja Barbilla käveltiin ja ravattiin varovasti tiellä.

Ja tänään tuli vaan Napsulla käveltyä tiellä joku reilu puoltuntia pitkin ohjin. En olis muuten kävellyt mutta ajattelin että ei vapaapäivää ennen hyppäämistä........... No mutta huomenna 90cm ja kauden ekat kisat, seura kisat kylläkin. Mutta kuitenkin! Täytyy tehdä parhaansa ja poni ei oo siis hypännyt kunnolla kun viimeksi Piian kurssilla ja sitten tietty Maanantain söhellykset xD Barbilla kanssa kävelyä..... Senkin kanssa pitäis alkaa kohta mennä maneesille treenaamaan!

Hurja Barbiponi pomppaa!

2 kommenttia:

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.