sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Mikki Merihädässä

Hui, eilen mentiin kovaa ja käännettiin tiukasti nimittäin vuorossa oli Talli Wistin joka vuotinen joulujuhla. Joulujuhlan pääohjelma oli pukuratsastusta missä arvosteluna oli aikaratsastusta pareittain, minä olin Amandan pari. Kun saavuttiin Wistilään niin Amandan äiti alkoi laittamaan Ulpukalle kaikki rusetit ym. härpäkkeet päälle ja sillä välin me käytiin Amandan kanssa kävelemässä rata. Rata oli helppo ja siellä pystyi kääntämään ja menemään kovaa. Esteet olivat aika erikoisia, jouluvaloja, lahjapaketteja, joulukuusia ja kuuseen laitettavia koristeita oli kiinnitetty esteisiin ja se mua jännittikin eniten että hyppääkö Ulpukka.
Minä ja Ulpukka, Amanda ja Nipsu<3Kun mentiin takaisin talliin niin laitettiin omat esiintymis vaatteet päälle ja sitten kävelemään ponien kanssa. Paleltiin maneesin ulkopuolella hetki ennen kuin oli vuorossa parien "esittely", me oltiin Amandan kanssa Mikki hiiriä ja Ulpukka& Nipsu oli Minni hiiriä. Kun päästiin maneesiin sisälle soi Mikki hiiren tunnusmusa ja me ravailtiin ympäri maneesia. Sen jälkeen meillä oli 10minuuttia aikaa verrytellä hevoset ja sitten alkoi kisa.

Mikki ja Minni hiiret<3
 

Lähdettiin Amandan kanssa toisena parina kisassa ja minä hyppäsin ensimmäisenä meistä kahdesta. Esteet olivat noin 80-90cm korkeita ja heti kun toinen laskeutui viimeiseltä esteeltä niin seuraava sai lähteä. Ulpukka oli ihan Super hieno, pelasti mut pariin otteeseen ihan tosi hyvin! Ulpukka tiesi tasan tarkkaan  mitä piti tehdä itse olin vähän niin kuin Mikki merihädässä, hehe ;) Ulpukka ei edes meinannut kieltää se tykkäsi niin paljon ja se kääntyi ja meni eteen! Sijoituttiin loppupelissä sitten sijalle 2! :)


Kumpikaan video ei ole minun vaan jonkun muun tekemiä, kiitokset heille! :)

Mitä mieltä olette meidän asuista? Onko muillakin talleilla samanlaista menoa? Kertokaa miten teidän jouluvalmistelut ovat lähteneet?

8 kommenttia:

 1. ihana joulujuhla teillä om ollut! :D hauskoja noi videot ja hyvin te veditte! :) hyvä tytööt!! :D

  VastaaPoista
 2. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta heppojen parissa ;) ;)

  VastaaPoista
 3. Hyvä tytöt! Ja näyttipä kivalta tuo juhla! :)

  VastaaPoista
 4. Oi oli kivan näköiset kisat!! :) hienosti menitte :)

  VastaaPoista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.