perjantai 16. elokuuta 2013

Otsikoton tervehdys :)

Tänään ratsastin Millin ja Tonja meni Ulpukalla, lopuksi kuitenkin menin vielä Ulpukalla. Aloitin Millin kanssa samanlailla kuin eilen, eli taivuttelemalla pohkeen ympäri. Sain käynnissä sen hyväksi ja aloin keventämään. Se tuli heti huonoksi ja alkoi taas vastustelemaan kättä joten otin takaisin käyntiin. Kun se oli taas käynnissä hyvä niin otin ravia. Vasempaan kierrokseen se oli todella hyvä (vaikeampi suunta) mutta oikealle se oli aika vahva. Sain aika kauan taivutella oikealle ennen kuin se rehelisesti seurasi kättä ja pystyin ratsastamaan sitä niinkuin halusin. Otin laukassa pari kertaa pienen kavaletin yli hyppyjä jotka meni hyvin. Pari kertaa laskeuduimme oikeassa kierroksessa vasempaan laukkaan mutta kun sain laukassakin pohkeen läpi niin oikea laukka tuli itsestään. Lopuksi tein vielä loppu-ravit missä Milli on todella pehmeä ja hyvän tuntuinen.

 Saatte tässä nyt nähdä pari kuvaa Ramseksesta, ne ovat otettuja viime viikolla :)

Pieni hyppy :)

Keskiravia

Passage :)


Neuvoin Tonjaa Ulpukan kanssa mutta siitä ei tahtonut tulla oikein mitään kun Ulpukka alkoi vastustelemaan Tonjan apuja. Hyppäsin Ulpukan kyytiin ja huomasin missä kiikasti. Ulpukka oli saanut yliotteen Tonjasta ja joka kerta kun pistin jalat kiinni se nosti pään ylös, pidin sen tiukasti vain sisälle taivutettuna ja ratsastin jaloilla eteen, pari kertaa se yritti uudestaan nostaa pään mutta kun huomasi että ei se enään pysty niin se alkoi kulkea todella hyvin! Otin saman pienen kavaletin yli pari loikkaa ja Tonja yritti kuvata samalla. Kuitenkin kun Milli yritti jatkuvasti tulla Tonjan syliin niin se ei sitten ihan toiminut. Lopuksi eteen-alas ja sitten hoidin sen pois.

Hieno poni!
 
 
<3
 
Hoplaa<3

7 kommenttia:

 1. Tosta hyppy kuvasta tulee mieleen Niilo ja sen hassut loikat, mut se lähti eilen (torstaina) taivaaseen...Hienolta muute näytti ramses :D

  VastaaPoista
 2. Mistä tunnet tonjan? Oon sen kaa samas koulus..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tonja halus alkaa käydä hoitamassa mun hevosia ni sitä kautta :)

   Poista
  2. Aaa. Mut siis kysyks se vaan sulta et voiks se käydä hoitamas sun heppoi? Sulla on kyllä kivoi heppoi jota saat ratsastaa!!

   Poista
  3. No siis ku olin laittanu ilmotuksen hoitajasta ni sitku me tunnetaan jo ennestään (pelattii samas joukkuees korista) ni siy otin sen :) jepp ne on! :)

   Poista
  4. Okei :)) kiinnosti vaan :D

   Poista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.