torstai 8. elokuuta 2013

Este-valmennus

Omaperäisestä otsikosta voikin päätellä mitä tänä aamuna tapahtui hevosten kanssa. Lähdettiin aamulla 10:ksi Talli Wistille missä minulla oli Johkun valmennus. Kentää oli täynnä isoja lätäköitä ja muutenkin ilma oli todella hiostava joten lähdimme mielellään maneesiin verryttelemään. Aloitin Millin kanssa itsenäisellä verryttelyllä missä se oli aika hyvä, ja pehmeä! Äiti ratsasti Millin siis eilen koska minä ratsastin Ramseksen aamulla. Kun Johku tuli niin aloitin tulemalla yksittäisen kavaletin yli laukassa, ensin lähdin koko ajan mukaan "hyppyyn" ja Milli teki ison laukka-askeleen kavaletin yli vaikka siitä piti laukata normaalisti. Heti kun aloin istumaan satulassa enkä roikkunut kaulalla niin meni hyvin. Sitten tulimme pientä pystyä keskihalkaisijalla. Sitä nostettiin about 10cm joka hypyn jälkeen ja lopuksi se oli ehkä 100cm korkea. Sitten pysty muutettiin oxeriksi ja sekin nousi aina vähitellen ylemmäs ja ylemmäs kunnes se oli n. 110cm korkea. Sitten kävelin hetken ja menimme ulos hyppäämään rataa.

Milli hyppäsi todella hyvin eikä tullut ollenkaan puomeja alas. Sillä välin äiti laittoi Ulpukan kuntoon ja sitten vaihdoin hevosia. Menin myös verkkaamaan Ulpukan maneesiin ja se oli aika hyvä, vähän jännittynyt mutta ihan OK. Tein vähän voltteja ja vaihtoja ja sitten aloin tulemaan kavalettia. Ensin Ulpukka kiemurteli pohkeiden välissä koska sitä jännitti kirkkaan punaiset "sokerinpalat". Kun kavaletiti sujuivat niin hyppäsimme samanlailla Ulpukan kanssa pystyä ja oxeria kuin Millin kanssa. Sekin meni hyvin mutta emme korottaneet esteitä 90cm korkeamalle. Sitten siirryimme ulos hyppäämään rataa joka meni hyvin. Välillä Ulpukka kiemurteli apuja karkuun mutta toimi muuten hyvin. Hyppäsimme saman radan kuin mitä Millillä mutta emme hypänneet pitkää vettä ollenkaan. Sitten vain loppuverkkasin ponin ja lähdettiin kotiin. Tänään en ratsasta enään ketään koska lähden leffaan&syömään kaverini kanssa pitkästä aikaa.

Tässä aika vanhoja kuvia mitä Amanda lähetti (punaiset housut) ja sitten uusia kuvia mitä Hanna lähetti Ulpukasta Maanantailta.

wiiii :)


 
Ahhahahaha :D

Hieno poni!

Söpöliini<3

Peace!

Lady<3 Se on kulkenut viime aikoina ihan SUPER hienosti! Harmi kun kukaan ei ole ollut kuvailemassa! :)

*TAIDEKUVA*

pikku ticonen<3


Tico<3


3 kommenttia:

 1. Kenenkaa meet leffaa?(-: tosi kiva postaus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin yhden luokkailaiseni Cian kanssa :)

   Poista
 2. Sut on haastettu! Käy kattoo :) http://janna-mylife.blogspot.fi/2013/08/haaste.html

  VastaaPoista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.