perjantai 1. helmikuuta 2013

Back in bussines

Heissaan :)

Olen nyt "terve" ja olen jo aloittanut erikois-postauksien kuvaamisen. Julkaisen Talli-esittelyn heti kun olen saanut koottua kaikki videot yhteen. Ja My-Day tulee sitten joskus kun senkin olen saanut kuvattua! ;) Tänään tulee vain "vanhoja" kuvia postaukseen koska uusia en ole saanut mutta pitäisi varmaan pyytä joku kuvailemaan! Teen erillisen postauksen vielä ehkä tänään (?) tai huomenna videoista mitä olen vime aikoina tehnyt.


Tosiaan NYT oon ladannut tämän kuvan Napsun 2vuotta vanhasta klippauksesta minkä silloin joskus teille lupasin ;)
 
Eilen minulla oli valmennus Talli Wistillä joka meni ihan hyvin. Sekä Milli etä Ulpukka olivat mukana. Hyppäsin ensin Ulpukalla, äiti verrytteli Milliä sinä aikana. Aloitin kevyessä ravissa jonka jälkeen tempon vaihteluja ja laukka-seis-laukka siirtymisiä. Ulpukka oli aika hyvän tuntuinen verryttelyssä. Aloitimme laukkaamalla pienen puomi kasan yli molemmista suunnista. Lisäsimme puomikasan perään ravi siirtymisen ja kaarevanuran n.80cm pystylle ravissa. Ensimmäisen kerran Ulpukka teki JÄTTI loikan siitä yli ja kumpsahdin kaulalle. Hyppäsimme myös 5esteen jumppa-sarjaa ihan pienillä esteillä joiden maksimikorkeus oli 90cm. Lopuksi ratsastimme pienen radan. Ulpukka meni ihan super hyvin sen!Hot Shot <3


Millin kanssa aloitimme ravi puomeilla jotka menivät moitteetta. Sen jälkeen teimme samaa jumppa-sarjaa kuin Ulpukalla eli ristikko-pysty-ristikko-puomi-pysty-puomi-puomi-oxeri-puomi-pysty se sujui hyvin hyppäsimme sitä pelkästään mutta korotimme esteitä 80 centistä 130centtiin saakka. Äiti otti videota joten voin ladata teille pari klippiä tänne jos ehdin. Lopuksi mentiin 3estettä peräkkäin eli jumppa-oxeri(110cm)-6laukkaa-pysty(100cm) sekin meni ihan hyvin.

Barbi :)
Olen myös ladannut teille video koosteen Carolina Westerlundin kurssista joka oli sunnuntaina 27.1. En kirjoittanut siitä koskaan mutta voisin nytten selitellä jotain pientä siitä.

Kesää back<3
Aluksi hän kysy mitä tahtoisin harjoitella,mikä on ollut vaikeata ja sellaista perus juttuja ahtoi tietää minusta ja Ulpukasta. Kerroin että perustyöskentely on vähän huono joten työstimme sitä koko tunnin. Aloitimme käynnissä käynti seis siirtymillä ja teimme käynti osuudella "avotaivutuksia"  työnsimme takaosaa ulos ja etuosan piti jatkaa suoralla uralla. Samaa teimme kevyessä ravissa ja laukassa. Paljon siirtymisiä ja sitä toivottua perustyöskentelyä istunnan korjaamista ja käsien asentoa ym. kokonaisuudessaan todella hyvä valmennus mistä sain paljon apua kotityöskentelyyn. Uudestaan mennään heti kun Carolina tulee taas Suomeen.

3 kommenttia:

 1. Mä voin tulla kuvaa teitä ;) jos haluut!

  VastaaPoista
 2. suomeksi ihan sentti eikä centti & okseri eikä oxeri:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *kirjoitustaidoton* kiitos korjauksesta ! ;)

   Poista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.