lauantai 9. helmikuuta 2013

Aina ei voi mennä hyvin

Moi! :)

Anteeks tää yhtäkkinen "tauko" vai miksi sitä tahtoo kutsua mutta siis ei ole vain ollut "motivaatiota" ja aikaa kirjoittaa. Hauke oli tiistaina ja keskiviikkona Suomessa ja silloin tietenkin olin hänen valmennuksessaan. Valmennus meni suoraan sanottuna päin pyllyä mikään ei onnistunut ja muutenkin olin ihan hukassa. Valmennuksesta ei sen enempää sitten. Sitten Torstaina oli Ulpukan kanssa rataharjoitukset jotka menivät myös ihan.... Ei tainut olla ihan paras viikko minulle. Hevoset olivat ihan tosi hyviä mutta ratsastukseni ei vain onnistunut, en nähnyt paikkoja puskin esteelle ja heitin ohjat kaulalle, jalka lensi hypyssä ja jäin suuhun kiinni... Hyvillä fiiliksillä siis Sunnuntaina kisakauden avaukseen....:D Noh jahka ne sunnuntain kisat menisivät sitten paremmin. Mutta tässä nyt vielä pari vanhaa kuvaa. Napsua on jotenkin nyt viime aikoina tullut kamala ikävä! :(


13 kommenttia:

 1. Musta vähän tuntuu, että tuo sinun Napsu-ikävä johtuu siittä, että siulla on liian vaikea poni tällä hetkellä alla. Taidat kaivata sitä onnistumisen iloa tutun ja turvallisen ponin kanssa, Ulpukka kun on vähän vauva vielä ;) En halua että ymmärrät tän kommentin nyt väärin, enkä epäile siun ratsastustaitoja ollenkaan, oot hyvä ratsastamaan. Mutta ootko ihan varma että Ulpukka on se oikea, jolla valmentaudut ja alat ehkä kisaamaan? Se kun on vielä aika raaka.. Mut tsemppiä sinne, eiköhän teillä kohta laukea joku onnistumisenputki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos noista sanoista! Olet varmaankin oikeassa Ulpukka ei ole kovinkaan helppo enkä minäkään mikään ihmeellinen ratsastaja ole, nuori ja kokematon mutta toivotaan että Ulpukan kanssa rupeaa sujumaan koska siinä ponissa on sitä-jotain miksi alun perin siihen tykästyin.

   Poista
  2. Hyvä että ymmärsit kommenttini oikein, etkä sillälailla; "joo sää oot ihan surkee ratsastaa, kannattaisko hankkii helpompi poni??" Mut juu, tsemppiä ja kyllä se siittä lähtee eteneen kun saatte esim. valmentajilta apua ja löydätte oikeat nappulat :)

   Poista
 2. Millon tulee se tallipostaus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti kun pääsen kotona koneelle (se ei nyt tilapäisesti ole käytössäni...:D) ja pystyn postaamaan teille! ;)

   -IDA-

   Poista
 3. ihanii noi kuvat<3! Mikä kisatakki sul muuten on ?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toi on joku animon jonka äiti osti käytettynä, ihan supermega ihana! ;)

   Poista
 4. Oon sika kade sulle sul on yli ihana poni muutes mikä
  ulpukan säkäkorkeus on. ja mikä on sun suurin este minkä oot hypänny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Juu poni on!<3 Se on 148cm eilen just on tehty virallinen loppumittaus :) 140cm varmaan, saatto olla pienempikin mutta tolppien mukaan oli 140cm :)

   Poista
  2. Mite oot pystyny oon ratsastanu n.5 vuotta ja mun suurin este minkä oon hypänny on 85cm:)

   Poista
  3. No mulla on ollu pienestä pitäen hyvä valmennus missä itsetunto ja ratsastus taidot varttuvat hyvin. Mutta se ei mitenkään ratkaise ratsastajan tasoa mikä on suurin yksittäinen este. En ikinä maailmassa pystyisi menemään 10esteen rataa 140cm tasolla hyvä että pärjään valmennuksissa 120cm radasta läpi!:D

   Poista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.