lauantai 25. elokuuta 2012

kuullumisia ;)

WAU! Nyt oon melkeen sanaton mulla on yli 60 lukijaa! Blogin tehdessäni ajattelin että noh ehkä max 15-20lukijaa tulee ja muutama anonyymi ja näin.... Siis täähän on tosi kivaa! Aina melkein kun bloggerin avaan niin lukijat ovat vain lisääntyneet! Pitäisi varmaan alkamaan kuvaamaan kotona enemmän että saataisiin vaihtelua lukijakuviin! Mutta tässä ainakin siis lukijakuvat nytten ;)

Lukijakuva 51

Lukijakuva 52

lukijakuva 53

lukijakuva 54

lukijakuva 55

lukijakuva 56

lukijakuva 57

lukijakuva 58

lukijakuva 59

lukijakuva 60

lukijakuva 61

lukijakuva 62Eli aloitetaan postaus (tulee olemaan aaaaikaaaa pitkä) oon kilpaillut nyt aika paljon ja treennannut hyvällä motivaatiolla ja 5 hevosta kun päivässä ratsastaa niin ajattelin että en kauaa jaksa mutta nyt jo lähemmäs 2viikkoa (siis koulujenalusta lähtien 3-5hevosta pvä.) Mulla siis tullut uusia hurjia ratsuja alleni.

Eli meille tuli muutama viikko sitten kotiin yksi 3 vuotias ruuna Titanium(Tico) ja sillä olen ratsastellut, Tico asui meillä jo viimekeväänä tai äiti opetti se satulaan ja vähän aloitettiin ravit&laukat jne. ja sitten meni kesäksi laitumelle :) Nytten sitten ollaan menty muutama kerta laidun loman jälkeen ja se menee kuin vanha tekijä, ensimmäiset hypytkin sillä päästy tekemään, se ymmärsi heti mistä oli kyse kun kentälle asetettiin n. 50cm korkea kavaletti.

Sitten olen alkanut "ratsastamaan" Lumia, joka on siis Millin 3v varsa ja sen selässä olen ollut nytten 3 kertaa ja sillä ei aikaisemmin siis ole ratsastettu, mutta kun se niin hirmu kiltti ja rauhallinen on ja äiti sanoi että on kuullemma jo niin vanha ja kankea että ei pysyisi nuoren hevosen pukeissa ¨
PYHJAPAH! Niin minä olen saant nytten ratsuttaa ensimmäisen 3vuotiaan! hihi :)


Ulpukka sen sijaan on nytten vähän epäsäännöllisesti treenattu ja pidetty vähän ns. "lomaa" eli saatan ratsastaa viikossa sen vain 3-5 kertaa ja ihan kevyesti maastoilua ja vähän kentällä virittelyä. Muuten se on laitumella aamusta iltaan, loimen olen kylläkin sille jo laittanut kun aloitti siis karvanvaihdon enkä tahdo mitään himopitkää karvaa sille niinkuin keväällä! :o  Kävin Ulpukalla myös starttaamassa oman seuran harjoituiltakisoissa 70 ja 80cm. Molemmista luokista tuli yksi pudotus, ja vielä lisäksi samalle esteelle. Itse tein virheen että nykäisin ponin pään ylös ennen estettä taikka puskin sen siihen eikä saanut omassa rauhassa hypätä..... Mutta muuten ainakin Johkun mielestä radat olivat ihan kelvollisia.


Napsulla on ollut nytten koko kesän siis IHAN MAHTAVA KAUSI! Käytiin siis 4.8 Laaksolla TGS:n aluekilpailuissa hyppäsin ensin verryttelynä 80cm ja menimme puhtaan 0 suorituksen ja saimme punavalkoisen ruusukkeenja linimentin ja hevosshamppoota :D Hyppäsimme myös 90cm ja arvostelu oli 367.1 ja lähtijöitä oli vähän päälle 50 :D kokonaisuudessaan rata oli melko hyvä hieman pohkeentakana jossain vaiheissa mutta meni todella hyvänja siistin radan. Voitimme siis 90cm luokan :) Käytiin sitten myös Grand Prix Helsinki, kilpailuissa hyppäämässä 100cm mutta se nyt ei mennyt mitenkään ertyisen hyvin..... Menimme puhtaan perusradan ja enköhän sitten mennyt puskemaan ponia uusinnassa ja se stoppasi.
Milli 110cm :) Lähtivähänkaukaa... o_o :D

Milli sensijaan on kilpaillut ihan hyvin puhtaita ratoja. Kävimme myös Millin kanssa Grand prix Helsinki, kilpailuissa hyppäsin ensin 100cm ja sijoituin 9(?) tuli uusinnassa 4vp kun puskin esteelle ja tuli niin laaja hyppy että ei siinä tilanteessa hepalla muita vaihtoehtoja ollutkaan. Hyppäsin myös siis ensimmäisen 110cm ratani! En ole siis aikaisemmin hypännyt 110cm ja nyt sitten tein sen! Rataa kävellessä esteet näyttivät hervottomilta mutta kun sitten radan olin hypännyt ja 0-0 suoritus tehty niin se tuntui ihan helpolta. 2 lähestymis virhettä tuli ja silloin tuli isoja hyppyjä piiiit__käältäää :D Ja sijoituin siis luokassa 2 :) Eli ei yhtään huonompi aloitus 110cm tasolla :)


Huoh... Taas tui sitten kirjoitettua aj videosta en sitten sano mitään koska se epäonnistui kun en saanut tarpeeksi materiaalia akun loppumisen takia. Mutta jos jaksoit siis lukea tämän postuksen niin 10pistettä ja papukaijamerkki ja kommentoida saa ;) Ja kritiikkä saa antaa ja kaikkea muutakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.