perjantai 13. heinäkuuta 2012

Varustepostaus(+muuta)
Eli tossa oli toi mun TODELLA kauan luvattu varustepostaus, siitä ei tullu ihan sellainen kun olin suunnitellu mut toivotaan et kelpaa :D


Ja Ulpukka oli Keskiviikkona estetunnilla ja meni ihan _SUPER_ hyvin oli rauhallinen ja pysy käsissä. Tehtiin alkuun niin että oli kavaletti ristikko kavaletti (in&out) ja se oli ensin ihan hämillään kun oli keltasetpuomit ristikossa kun normaalisti treenataan vaan valkosilla esteillä (joku joskus äidiltä kysy et miks meil on vain valkosia esteitä "ne sopii sisustukseen" haha) Nostettiin se ristikko jossain vaiheessa n.80cmoxeri ja sekin meni tosi hyvin ei edes epäröiny ollenkaan vaan hyppäs tosi hienosti.  Lopuks laitettiin kaks kavalettia päälle kokorataleikkaalle ja oxeri oli pitkälläsivulla. Ensin hypättiin pysty kokorataleikkaalla joka oli n.80-90cm ja sen jälkeen oxerille joka oli n. 70-80cm tehtiin harjoitukset helppoina ja esteet matalana että poni tuntee itsensä turvalliseksi ja uskaltaa hypätä, itse kauhistelin kun Johku nosti pystyn vielä n.90cm korkeudelle ja sanoin että ei me noin isoila esteillä pärjätä :O Mutta hyvin sekin meni. Poni oli torstaina vielä koulutunnilla ja oli ihan super hyvä taas! Tehtiin alussa ravi-käynti siirtymisiä ja sitten ravi-laukka siirtymisiä nekin onnistuivat oikealle hyvin, vasemmalle oli ongelmia laukan noston kanssa. Mutta lopuksi sekin sujui ihan ok. Lopuksi tein vielä askelenpidennyksiäravissa ja ratsastin ponin ihan kunnolla yli selän. Se oli tosi kivan tuntuinen lopuksi. :))))

Napsu on ollut ihan kevyellä ja liikutettu ilman satulaa vähän kävelyä ja hölkkäilyä tiistaina Jasmin ratsasti Napsun ja sai vähän hypätä meni ihan hyvin.


anteeks jouduin maalaa itteni kun olin niin yli kaunis ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.