keskiviikko 1. helmikuuta 2012

The greatest sunset

Heissulis veis taas :) Ratsastin tänään Napsun ja se meni yllättävän hyvin. Ilma oli aivan ihana aurinko paistoi kun aloitin ratsastamaan. Kylmä pakkanen kyllä tuntui kasvoissa mutta mikäs iinä kun parhaan Napsu ponin selkään pääsi!


Noniin ja sitten asiaan :) Tänään ratsastin satulalla kun ajattelin panostaa ponin tulevaan kuntoon ja lihaksistoon jos siitä nyt tulisi jotain :D Napsu oli vähän villi alussa no verryttelin sitten vähän pidempään että se ei olisi niin hirveän energinen. Taivutteli,laukkasin, tein laukka spurteja ja tsekkasin että kaikki avut menevät läpi. Poni tuntui tosi kivalle. Annoin sen kävellä jonkin aikaa ja sitten otin laukkaa ja hyppääsin n.90cm korkeaa pystyä muutaman kerran. Napsu hyppäsi yllättävän hyvin! Ainut ongelma oli että esteen jälkeen ja hypyssä se työtyi aina oikealle ja tuli väärässä laukassa alas. Yritin siinä sitten korjailla sitä pitämällä oikeaa pohjetta vähän vakaammin paikallaan ja antaa oikeanlaisia apuja oikeaan aikaan! Lopulta sain Napsun hyppäämään jotenkuten suoraan ja tärkein oli että se tuli oikeassa laukassa alas esteeltä.

Napsulla on etu jaloissa suojat. Buutsit etu-ja -takajaloissa. Buutsit olivat kääntyneet ylöspäin kun lunta oli niin paljon. Muutaman kerran jouduin hypätä alas selästä ja laittaa ne oikein päin. Kun olin tehnyt kunnolla töitä pellolla Napsun kanssa niin otin filtit päälle ja menin tielle kävelemään kävelin n. 1km pituisen lenkin matkalla oli myös pelto ja kävelin sen ympäri ja laukkasin vähän siellä myös. Aurinko näytti niin ihanalta kun se laskeutui ja koko taivas oli purppuran värinen:) Kävelin takaisin kotiin ja hoidin Napsun. Äiti klippasi Napsun pepulle tähden, siitä tuli hieno! Otin siitä kuvan, mutta en ole vielä ladannut sitä koneelle joten se tulee sitten myöhemmin.

Ajattelin tässä että olisiko joku videopostaus kiva saada? Tai varuste postaus? Tai joku ratsastusvideo postaus? Tai kysymyspostaus jne.? Mitä mieltä ootte? Kommentoikaa ja kertokaa mitä haluutte niin yritän toteutta toiveita! Ja jos muita ideoita niin kuulumaan vaan :)

 Ainiin ja yritän nytten laittaa jokaiselle uudelle lukijalle "lukijakuvan" Laitan ihan jotain rändom kuvia mutta laitan nytten kuudelle ensimmäiselle tähän kuvat ja KIITOS että olen saanut jo 6 lukijaa! :DD

Lukijakuva nmr.1
                                                                 Lukija kuva nmr.2


                                                                                                              lukijakuva nmr.3
                                                                   lukija kuva nmr.4

Lukijakkuva nmr.5
Lukijakuva nmr.6KIITOS KAIKILLE LUKIJOILLE!

3 kommenttia:

 1. oi vitsi hieno napsu! kouluponii! :DD mut joo joku videopostaus olis just kiva! Hihih ois kiva tulla kattoo/kuvailee teit joskus! :)

  ~http://onkkujadinav.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai se ihan hieno on xD Juu yritän tehdä joku pvä täs lähiaikoina jonkun :) Ois kyll kiva jos joskus pääsisiit :)Ja ois muutenki kiva tavata!

   Poista
 2. Menitteks te tossa 3.lukijakuvassa ympäri? Näyttää aika hurjalta! :)

  VastaaPoista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.