keskiviikko 15. helmikuuta 2012

life is what it is!

Elikkäs, taas jääny blogitus paussille, mutku ei oo oikee kirjoitettavaa ;//

No pistän tästä nyt Maanantain-Keskiviikon liikutukset ym.


Maanantai: Ratsastin ensin Barbin, se meni oikein kivasti. Ravi, käynti, työskentelyä lähinnä ihan jees fiilis ridauksen jälkeen. Oon alkanu martingaalia käyttämään ratsastaessa ja poni tuntuu paljon kivemmalle ratasastaa kun ei nyi päätä ylös ja alas. Kati peruutti ratsastuksen, joten menin itse siis Barbilla. Laukkaa kierros molempiin suuntiin enemmän vaan alkuverkassa että saa ylimääräset energiat pois. Poni on alkanu saamaan jo jonkin laista kuntoa että kestää 30minuuttia putkeen jo kunon työskentelyä (sis. yhden kävely paussin). Napsun kanssa mulla taas on ongelmia ihan todella paljon esteen jälkeen alastulossa. En saa oikeata laukkaa esteenjälkeen, ja poni on kokonaan stopannut vaihtamisen kanssa. No Piia Pantsun kurssi ma-ti hiihtolomalla niin täytyy Piialta pyytää apua, jospa osaisi antaa treenivinkkejä. Napsun kanssa tein ensin pitkän alkuverryttelyn, kävelin pellolla missä ei oltu ratsastettu joten lunta oli PALJON! Selän yli ratsastusta ja pohkeeseen reagoimista enimmäkseen. Sitten menin pellolle missän oli ratsastettu ja lumi oli pakkutunut että sitä ei ollut niin paljon. Olin tehnyt innarin kolmella kavalettiä peräkkäin mutta laitoin  vain toisen päänpuomista kavaletille ja tulin sitä laukassa molemmista suunnista, lähinnä omaa lähstymis harjoitukseen. Piia siitä viime tunnilla nimittäin sanoi että pitää treenata........ Nojoo mut niinkuin jo aikaisemmin sanoin niin poni ei tule kummassakaan suunnassa alas oikealle jalalle, enkä tiennyt mitä pitää tehdä! Lopetin kun sain viellä jotenkin askeleet sopimaan ja poni tuntui hyvälle ym.

Tiistai:  Menin vain Napsun kun Barbi oli mennyt kaksi päivää rankasti niin se ansaitsi vapaa-päivän sisältäen pientä taluttelua.  Napsu oli ihan okeijj, ei hyvä mutta ei huonokaan. Ratsastin lähinnä pohkeen ympäri ja temponlisäyksi. Laitoimme myös HT.Nettiin ilmoituksen hoitopaikasta missä saisi ratsastaa taitojen mukaan :) Kun ponien liikutuksessa tarvitsen apua n. 3kertaa viikossa.

Keskiviikko: Barbilla pientä taluttelua ja juoksutusta (kiire) Napsulla vapaa, ja huomenna tarkotus mennä molemmat, myös perjantai lauantai ja sunnuntai vapaa ainakin Napsulla ja Ma-Ti P.P kurssi :)


Kesä 2011 med den bästa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.